Bedrijfsborrel

Gezellig dat je met jouw bedrijf wilt komen! Als het een borrel wordt zonder eten reserveren we een leuke plek voor je. Hapjes zijn altijd op de dag zelf te bestellen. Voor een borrel met eten hebben wij vijf verschillende opties: Beetje afhankelijk met hoeveel je komt.

Tot 25 personen
A la carte eten. Zie de menu kaart op onze website.

Tot 50 personen
Borrel met pizza’s, voor een borrel met pizza’s bestel je lekker nacho’s (3,5€) en broodjes (5€) met een dippie. We gaan langs met pizza’s(12€). Het zijn grote pizza’s, waar iedereen een puntje van afpikt. De bedoeling is dat je gewoon al borrelend her en der over de avond verspreid wat eet.
Pizza plan, Als je van te voren een duidelijk beeld over de kosten wilt hebben, kies je ons pizza plan. Voor €16 en €8 (kinderen tot 12) brengen wij genoeg hapjes en pizza’s verspreid over de avond. We gaan net zo lang door tot dat iedereen genoeg heeft. 

Vanaf 25 en tot 80 personen
BBQ arrangement, voor €30 pp (€10 voor kids tot 12).  Kippie, burger, worstje, gamba’s en veel groentes! Broodjes en aardappeltjes komen er bij. En Vega is zeker mogelijk. 

Burger arrangement, voor een Iets lager bedrag kan je er ook voor kiezen enkel een burger met wat frietjes te kopen. Voor €12 maken wij een mooie Burger of Vega Burger vanaf de BBQ en serveren wij hier Friethoesfrietjes bij.

Jouw gasten kunnen met een bandje of een muntje naar de bar zelf iets halen. We hebben drie opties:
Muntjes op nacalculatie – jij bepaalt hoeveel muntjes jouw gasten krijgen en wij houden bij wat er bestelt wordt , je betaalt dan dus gewoon wat je afneemt
Bandjes op nacalculatie – wij houden bij wat er bestelt wordt en we geven een seintje bij een door jou bepaald bedrag
Muntjes kopen voor €2,70 – is niet de voordeligste optie, maar vaak wel handig voor bedrijven, zo weet je precies wat het gaat kosten. Wij houden bij wat er voor gedronken wordt.  Met een muntje weet je hoeveel drankjes je ze wilt geven.

Betalen middels factuur is mogelijk, laat dan in de reservering hier beneden alvast jouw factuurgegevens achter. We rekenen hier €15,00 administratiekosten voor.

Terug