Bedrijfsborrel

Gezellig dat je met jouw bedrijf wilt komen! Als het een borrel wordt zonder eten reserveren we een leuke plek voor je. Hapjes zijn altijd op de dag zelf te bestellen. Voor een borrel met eten hebben wij vijf verschillende opties: Beetje afhankelijk met hoeveel je komt.

Tot 25 personen
A la carte: zie de menukaart op onze website.

Tot 50 personen
Borrel met pizza’s: voor een borrel met pizza’s bestel je lekker nacho’s €3,50 en broodjes met een dippie €5,-. We gaan langs met grote pizza’s €12, waar iedereen een puntje van afpikt. De bedoeling is dat al borrelend her en der over de avond verspreid wat eet.
Pizza plan: als je van tevoren een duidelijk beeld over de kosten wilt hebben, kies je ons pizza plan. Voor €16,- (volwassenen) en €8,- (kinderen tot 12 jaar) brengen wij genoeg hapjes en pizza’s verspreid over de avond. We gaan net zo lang door tot dat iedereen genoeg heeft. 

Vanaf 25 en tot 80 personen
BBQ arrangement: €30 p.p. (€10,- voor kids tot 12 jaar).  Kippie, burger, worstje, gamba’s, broodjes, aardappeltjes en veel groentes! Vega variant is ook zeker mogelijk. 

Burger arrangement: is €30,- p.p. net boven je budget? Ga voor het burger arrangement van €12,- p.p. We bereiden dan een heerlijke burger of Vega burger vanaf de BBQ en serveren daar Friethoesfrietjes bij.

Drankjes:
Wij hebben 3 opties om dit bij te houden – jouw gasten kunnen dan vervolgens met een polsbandje of een muntje zelf naar de bar om iets te halen:
1. Muntjes op nacalculatie – jij bepaalt hoeveel muntjes jouw gasten krijgen en wij houden bij wat er bestelt wordt , je betaalt dan dus gewoon wat je afneemt.
2. Bandjes op nacalculatie – wij houden bij wat er bestelt wordt en we geven een seintje bij een door jou bepaald bedrag.
3. Muntjes kopen voor €2,70 – is niet de voordeligste optie, maar vaak wel handig voor bedrijven, zo weet je precies wat het gaat kosten. Met een muntje weet je hoeveel drankjes je ze wilt geven.

Betalen middels factuur is mogelijk, laat dan in de reservering hier beneden alvast jouw factuurgegevens achter. We rekenen hier €15,00 administratiekosten voor.

Terug