Leidinggevende in de keuken

Leidinggevende in de keuken
Start 25 maart 2022

Op de Oerkap bakken we pizza’s! En daarnaast hebben we een kleine menukaart. We hebben een keukenteam, maar we zijn geen koks. We hebben een menukaart en een werkwijze die we vrij gemakkelijk aan kunnen leren. Bijna iedereen die op de Oerkap werkt kan onze pizza’s bakken. Maar deze manier werkt alleen als we leiding geven in de keuken. En daar zoeken we iemand voor! Je hoeft geen opleiding gehad te hebben of heel veel van eten te weten. Je moet het wel interessant vinden en leuk vinden om te bakken. Leidinggeven en verantwoordelijkheid nemen is belangrijk.

Taken:
Keuken openen en/of sluiten
Aansturing van het keukenteam, spoelkeuken en runners
Verantwoordelijk zijn voor de keuken.
Nette overdracht naar de andere 2 leidinggevenden
Mise-en-place
Inkoop / bestellen
Labelen en dateren
Pauzes van het gehele team organiseren

Wat vragen wij?
Betrokkenheid
Vrolijkheid
Van april tot en met oktober minimaal 3 dagen/avonden beschikbaar.
Het rooster maken we in overleg met elkaar.
Iemand die mee gaat in de plannen. Zowel korte termijn, hoe gaan we deze dag doen? Wat is handig? Maar ook in het geëxperimenteer voor de toekomst.

Wat bieden wij?
We hopen natuurlijk dat we een leuke werkplek zijn.
En een leuk team, zowel het hele team dat op de oerkap werkt als het keukenteam waar je de functie mee deelt.
Verantwoordelijkheden, ook voor in de toekomst
Een nieuwe functie die we nog moeten uitkristalliseren en dat doen we samen.

Heb je interesse, mail naar inger@oerkap.nl